Euroflorist

Euroflorist gör det enkelt för dig. Det är ibland svårt att hitta den där perfekta morsdag presenten eller den rykande heta farsdagpresenten. Med Euroflorist kan du skicka blomsterbud inte bara till hela Sverige utan också till hela världen.

Bland mängder av olika sorters blommor och buketter finns det något som passar alla och genom att skicka ett blomsterbud blir det heller aldrig fel.

Skicka blommor med Euroflorist

Skicka blommor med Euroflorist

casino-logo
INFORMATION:
Fler än 700 florister som skickar blommor
Rabattkod: -
Vackra buketter
Över 700 anslutna florister
Säsongens blommor
Till Euroflorist
Euroflorist består av ett nätverk av 11 länder och ingår i organisationen Teleflor som gör det möjligt att skicka blommor världen över.

Vi har samlat all information om Euroflorist blombud

Är det långt till närmsta blomsteraffär? Nu kan du vara lugn. Med Euroflorist blombud kan du enkelt beställa blommor online och få dem redan samma dag. Idag kan man beställa den härliga känslan, som en blombukett medför, online utan att du behöver gå upp ur sängen. Blombuketten levereras med ett blombud till dörren lagom till att du stigit upp.

euroflorist blombud

Kort information om Euroflorist

Anslutna florister:Över 700
Florister internationellt:Över 54000
Leveranstid:0-2 dagar
Pris:Från 200kr

Därför ska du välja Euroflorist

Har du en familjemedlem som bor långt bort? Inga problem! Med Euroflorist kan du skicka blommor till hela Sverige.  Att skicka blommor har aldrig varit såhär smidigt. Idag kan enkelt klicka in på Euroflorists hemsida och välja bland olika buketter. Det är lätt att skicka blommor från komforten i ditt hem samtidigt som mottagaren får en överraskning i form av ett blombud med en ny väldoftande blombukett.

Vi går igenom följande:

Karl Åhgren – Skribent

Om mig

I många år har jag drivit hemsidor om blomsterbud och fackhandlare.

Euroflorist är en av de fackhandlare som alltid håller vad dom lovar.

Jag gillar Euroflorist och det dom levererar är vackert, prisvärt och fint.


Lycka till,
Karl Åhgren

Så gör du för att skicka blommor med Euroflorist blombud

Det är superenkelt att skicka blommor med Euroflorists blombud.

Skicka blommor i 4 enkla steg: 3 minuter tidsåtgång

  1. Gå till Euroflorist
  2. Välj typ av blommor
  3. Välj storlek och eventuella gåvor
  4. Skriv en hälsning, mottagare och skicka
Euroflorist blommor

Populära frågor om Euroflorist

Vi svarar på det absolut vanligaste frågorna om Euroflorist.

Vad kostar blommor från Euroflorist?

Hos Euroflorist hittar du blommor från några enstaka kronor upp till flera tusen.

Är Euroflorist bra?

Ja. Vi hade rekommenderat Euroflorist till alla som söker efter att skicka blommor.

Vem äger Euroflorist?

Euroflorist ägs av grundaren Peter Jungbeck och bolagets styrelse. För tio år sedan förvärvade kapitalföretaget Litorina Kaptial majoriteten av aktierna i företaget.

Mer om Euroflorist

Euroflorist grundades av Peter Jungbeck i Malmö 1982, då under namnet Svensk Blomsterförmedling. Senare bytte Jungbeck namn på bolaget till Euroflorist i samband med ihopslagningen av Svensk Blomsterförmedling och Blommografen.

Euroflorist rabattkod

Det är ibland svårt att hitta den där perfekta morsdag presenten eller den rykande heta farsdag presenten. Du kan vara lugn, Euroflorist gör det enkelt för dig. Med Euroflorist kan du skicka blomsterbud inte bara till hela Sverige utan också till hela världen. Bland mängder av olika sorters blommor och buketter finns det något som passar alla och genom att skicka ett blomsterbud blir det heller aldrig fel.

Med ett blomsterbud från Euroflorst kan du säga tack

Med ett blomsterbud, eller ett blombud som det också heter, är det enkelt att säga tack. Den där kraften som en bukett förmedlar kan göra den mest tuffa personen tårögd. En blombukett är en stark symbol för omtanke att man har lagt ner den där lilla extra tiden och pengarna för någon annan som kan göra en stor skillnad i hens liv. Gör flickvännens dag genom att överraska henne med ett blomsterbud. Eller varför inte skicka mormor eller farmor en fin bukett med ett blomsterbud?

Euroflorist presentkort

Ibland är det riktigt, riktigt svårt att komma på vad man ska köpa för present och presentkorten har blivit räddaren i nöden. Istället för det där vanliga presentkortet på i klädbutiken är det ju mycket roligare med ett present kort från Euroflorist. Detta presentkort blir inte bara ytterligare ett plagg i din garderob som bara du kan njuta av utan du kan med Euroflorists presentkort införskaffa en fin, väldoftande bukett som alla i rummet kan glädjas åt.

Skicka blommor utomlands med Euroflorist

Hos Euroflorist kan du skicka blommor världen över. Euroflorist har ett nätverk mellan florister i elva länder i Europa samt medlemmar i Teleflor international vilket gör att man nu kan blommografera till hela världen. Har du en mamma i Chile som fyller år? Nu kan du enkelt skicka en födelsedagsbukett till henne. Eller har du en käraste som ska jobba i Australien i sex månader? Inga problem, Euroflorist hjälper dig att skicka en blomma på hens födelsedag.

Slutsats

Som med de flesta blombuden i Sverige så har vi inget att påpeka. Euroflorist är som de andra en bra aktör när du ska skicka blommor online.